Xumbi-xumbi… xof! • Mig camí de colònies i ruta

Quan arriben aquestes dates tot respira il·lusió. Nens i nenes de Sant Roc de Badalona fugen de la calor, l’asfalt, la brutícia… i viuen grans aventures comunitàries plenes d’emoció, harmonia i responsabilitat en mig de la natura.

La casa de colònies aquest any s’ha convertit en un gran submarí, tothom ha de salvar el mar i el medi ambient del maligne Plàsticus. Comptem amb l’ajuda de Tritó, els seus ajudants els peixos i la visita de les meduses purificadores, a veure si ens en sortirem.

Així vinga a reciclar i aprendre a no embrutar, no sigui que el Plasticus vingui amb la seva pitjor cara i ens envaeixi amb el seu plàstic. Els dies passen entre jocs, cançons, sortides, remullades i tallers i de tant en tant alguna sorpresa nocturna on desapareixen misteriosament les sabates o tothom apareix pintat de bon matí.

Una aventura paral·lela viuen els més grandets en un entorn més verge i també més tranquil. Dies intensos entre excursions i agradables espais de taller i convivència a la vora del foc.

23 de juliol de 2018

Entrades relacionades

Deixa un comentari