Una vida saludable ens fa més feliços

Una vida saludable ens fa més feliços

No hi ha cap mena de dubte: una vida saludable ens fa més feliços. I als projectes de l’Ateneu intentem compartir i transmetre hàbits que ens ajudin a tenir cura de la nostra salut.

El sedentarisme que ens va provocar els mesos de confinament, ha quedat moltes vegades lligat al nostre quotidià; des del projecte Sociosanitari, hem animat infants, joves i adults, a replantejar com vivim i què podem fer per millorar. Durant uns mesos, les sales de l’Ateneu han tingut uns cartells penjats que ens il·lustràvem quin tipus de vida és més sana, a nivell d’activitat física. Menys sofà amb sèries i pel·lícules i més sortir a passejar; menys hores amb el mòbil i més jugar al carrer amb els amics; menys ascensor i més escales!

Activitats que ja existien als projectes s’han fet conscients i s’han multiplicat: més activitats esportives als patis de les escoles, més jocs de moviment a les places… I també propostes noves com una estona de txi-kung a mitja classe al matí o caminades per la Serralada de Marina amb grups de dones i de joves. Inclús un grup s’ha atrevit amb el ioga!

Des del Centre obert infantil ens ho deixen ben clar: Cal prendre consciència de la importància de mantenir uns hàbits saludables, l’equilibri de berenar saludable i exercici físic aporta molts beneficis en el nostre dia a dia com ara afavorir les relacions socials, trencar amb el sedentarisme millorant l’estat físic, fomentar valors positius…


Entrades relacionades

Deixa un comentari