Un cap de setmana de Nadal

Un cap de setmana de Nadal

Tot just avui comencem a recuperar-nos del llarg cap de setmana, ben ple d’activitats de Nadal.
Des de divendres a les 17 h fins diumenge a les 19 h ha estat un no parar… cansats però feliços per com ha anat tot. Aquí va una petita crònica…

Divendres 17/12/2016 • Nadales pel carrer. Els voluntaris de l’Ateneu al carrer, nens i nenes del Centre obert infantil i els seus monitors, vam dedicar la tarda a cantar nadales. La cosa va començar fantàstica a la porta de l’Ateneu, on es van afegir infants i monitors de l’Esplai, i les famílies, i  l’aportació especial dels joves del projecte Pigmalió amb la percussió. Després Esplai i Pigmalió van continuar la seva activitat i la resta, amb joves i nois que es van anar afegint, ens vam apropar a l’arbre de Nadal de la plaça dels Andes fins que la pluja no ens va deixar continuar.

Dissabte 18/12/2016 • Pessebre vivent i inauguració de la XXX Mostra de pessebres. Molts nervis als preparatius del pessebre vivent, però poc a poc pastorets, reis i àngels al seu lloc… una nova edició del Pessebre vivent. Enguany hem vist arribar Jesús i Maria com a refugiats del segle XXI. Les cançons, els diàlegs, la il·luminació, la megafonia… tot perfecte per una representació molt senzilla i emotiva.

Diumenge 19/12/2016  • XIV Trobada de corals i Pessebre vivent.

Durant la setmana nens i nenes de les escoles del barri i d’altres indrets de Badalona acostumen a venir i gaudir dels originals treballs de la Mostra de pessebres. Us deixem unes quantes fotografies de les activitats i aquest video dels nens i nenes del Centre obert infantil que van estar molt i molt quiets… oi que semblen figuretes de veritat?

20 de desembre de 2016

Entrades relacionades

Deixa un comentari