Sopar d’Any Nou i Quina solidària

Sopar d’Any Nou i Quina solidària

El dia a dia de l’Ateneu és un anar i venir de persones, voluntaris, col·laboradors, treballadors, cadascú amb tasques concretes, horaris, espais…

Hi ha moments puntuals al llarg de l’any, en els que ens trobem bona part d’aquestes persones i fem alguna cosa junts i a la vegada. El sopar d’any nou és una d’aquestes oportunitats…

Dies abans, es munten comissions, es fan llistes de tasques, s’assignen, es desenvolupen,…, i finalment, el dia del sopar tot està a punt per passar junts aquesta estona que ens permet conèixer-nos i reconèixer-nos.

Des de fa un parell d’anys, havent sopat se celebra “la Quina Solidària de l’Ateneu”. Entre bromes i rialles, tots fem el mateix, alhora i de forma disciplinada. És d’aquelles experiències que reforça en gran mesura el sentit de pertinença.

Els premis i obsequis de la Quina, són novament una demostració de la solidaritat de persones, entitats i empreses. Enguany volem reconèixer i agrair la col·laboració a Velamen S.A., Llibreria Saltamartí, Dispoll, Coloma Fruits, Caldo Aneto, RBA Editors,  Teatre Zorrilla, Club Joventut de Badalona, Grup restaurants Tragaluz, Guillem Silvestre, José Bendicho i Fundació Ateneu Sant Roc. Els diners recaptats es destinaran als projectes d’infància de l’Ateneu.

El 2015 ja és en marxa, gràcies a tots i a totes!!!!

20 de gener de 2015

Entrades relacionades

Deixa un comentari