Solidaris amb Perú i Tanzània

Solidaris amb Perú i Tanzània

Un sopar a l’Ateneu sempre convoca gent. I si l’objectiu és recaptar fons per projectes de cooperació, l’èxit està assegurat.

Divendres al vespre, més de 80 persones ens vam trobar al saló per compartir una Nit solidària més. A les 21h, l’equip de Cooperació i solidaritat i un bon grup de voluntaris, ja tenien preparades les amanides, les botifarres, el pa torrat… un sopar tanzano-català que va fer les delícies de tothom.

Però abans de començar a sopar, calia una breu explicació dels projectes als quals donem suport a Perú i a Tanzània:

  • Biblioteques: un serveis d’atenció a la infància i a l’adolescència i les seves famílies, on es fa una tasca educativa i preventiva des del vessant de l’educació social especialitzada durant el temps lliure dels infants i adolescents.
  • Casal per a la gent gran: equipament destinat al col·lectiu de les persones grans, que amb la finalitat de promoure el seu benestar i la promoció de la seva participació com a membres actius de la societat.
  • Suport a nens orfes a causa de la sida: promoció en els estudis d’infants i joves.

Un grup de pastisseres solidàries van aportar els seus millors dolços que vam compartir després del sopar i vam cloure la nit amb un concert de Lluís Platero. Amb la seva guitarra i l’acompanyament de poemes, ens va fer gaudir de lletra i música, inclús en va fer cantar!

La Nit solidària, un bon moment per fer realitat el lema de l’Ateneu
Solidaris amb el tercer món, compromesos amb el quart

31 de març de 2017

Entrades relacionades

Deixa un comentari