Sant Jordi al barri i a l’Ateneu

Sant Jordi al barri i a l’Ateneu

Al matí i a la tarda. Venent llibres i fent roses de plastilina. A la Rambla del Poblenou i a Sant Roc. Infants, joves i adults de l’Ateneu hem celebrat la diada de Sant Jordi amb molta intensitat.

Des de les 7.30 h del matí preparant la parada de libres a la plaça Sant Elies: muntant carpes, forrant taules, organitzant els llibres… a les 9 h tot a punt per rebre els infants i adolescents dels centres educatius del territori. De p-3 a 4t de l’ESO tothom ha gaudint fullejant, mirant, tocant els més de 1.800 llibres de la parada. Alguns, amb calerons a la butxaca, s’han comprat un llibre; d’altres escollien uns quants que compravem per la classe amb diners de l’escola. També dones del projecte Laila o de l’Espai familiar Elna comprant llibres pels seus fills. Un matí intens pels gairebé 50 voluntaris i voluntàries que han fet possible l’activitat.

Els primers de la tarda en començar l’activitat van ser els Joves. A les 15 h van marxar cap a Barcelona, a fer un taller de doblatge en català a través de la Fundació La Roda. Una tarda divertida, ficant-se en el paper de diferents personatges de dibuixos animats, narrant aventures a la selva o històries de terror. I un altre grup de Joves, de passeig per la Rambla del Poblenou, fullejant llibres, tastant l’ambient de festa i compartint tradicions amb els veïns d’aquest barri.

Els infants de l’Aula oberta i el Centre obert tota la tarda per l’Ateneu, fent tallers i escoltant contes amb l’Albert, la Manoli i la Rosa i la Concepció. I una sorpresa… el pastís ens ha regalat la  Michèle i la Maisa, fet per elles especialment pels infants i joves de l’Ateneu.

Moltes gràcies a tota la gent que, en les diferents activitats, ha fet possible la celebració de Sant Jordi 2014

23 d’abril de 2014

 

Entrades relacionades

Deixa un comentari