Salvem el Planeta!

Salvem el Planeta!

super-heroe-volando-super-heroes-pintado-por-valeriaav-9723257El dissabte 16 de maig, durant tot el matí, un important DIA INFANTIL de jocs i de sensibilització per SALVAR EL PLANETA.

Tot va començar amb el cercavila per despertar el barri: el grup d’animació Xarop de canya, la cuca de l’Ateneu portada pels joves van passejar al ritme de la música pels carrers de Sant Roc, enganxant a la rua a tothom amb ganes de gresca.

L’arribada a la plaça Roja va donar el tret de sortida a la gimcana “Salvem el planeta”, després de fer l’inscripció, 200 nens i nenes a  l’acció per tal de transformar-se en superherois.

Jocs d’associació, circuits, espais de pintar i laberints per salvar els animals, mars, plantes… juntament amb monitors i educadors de l’Esplai Chanut, l’Esplai Borinot, l’Ateneu al carrer, el Centre obert infantil, l’Aula oberta, els Joves i amb la col·laboració de la Fundació d’accions culturals i de lleure LA RODA.

Una bona preparació i amb l’esperança de tenir en compte sempre aquest consells i poder mantenir l’esperit del SUPERHEROI.

19 de maig de 2015

Entrades relacionades

Deixa un comentari