Mamma mia! El Carib arriba a l’Ateneu Sant Roc

Mamma mia! El Carib arriba a l’Ateneu Sant Roc

De vegades la vida ens regala un matí de formació musical que ens fa viatjar pel món i porta sons del Carib a l’Ateneu Sant Roc. I converteix un dia d’hivern de febrer en un dissabte tropical, ple de sensualitat cubana.

Què bo sentir-nos a les mans d’una professora, com la Michèle Alderete, amb tanta experiència pedagògica dins del món de la música coral. Gràcies per compartir amb nosaltres el teu ritme, la teva personalitat i la teva predisposició i convertir-nos en “seres” especials durant unes hores.

Va ser una jornada molt completa, on vam buscar l’afinació per transmetre l’emoció que el cor intenta buscar cantant com una sola veu. Ahir, com en altres moments, vam tocar, encara que sigui amb la punta dels dits, el plaer de cantar junts.

El dissabte onze de febrer va ser la quarta jornada de formació que organitza el Cor de l’Ateneu Sant Roc. L’objectiu d’aquestes sessions és millorar la tècnica vocal, perquè el cor soni cada dia millor, però, sobretot és gaudir de la música. I crec que ho vam aconseguir.

Gràcies a tots/es per la vostra participació i la bona disposició que vau demostrar, en especial la bona actitud dels més petits, membres del Cor Xic de l’Ateneu. No és fàcil governar un grup tan nombrós de cantaires, però amb la professionalitat de la Michèle i les nostres ganes vam aprofitar al màxim per treballar dues cançons , que ja formaran part del repertori del Cor: “Pata, Pata” i “Mamma mia”.

“Gente”, entre tots hem creat un record comú que cadascú de nosaltres guardarà a la seva manera, però segur que no faltarà un bon esmorzar, un esternut amb classe, un saltets rapejant, una actitud sensual, una bona afinació… i una pell eriçada per l’emoció.

12 de febrer de 2017

Entrades relacionades

Deixa un comentari