L’Espai familiar Elna comença a rodar!!!

L’Espai familiar Elna comença a rodar!!!

Les mares, els infants i les educadores de l’Espai familiar Elna hem iniciat aquesta setmana el nou curs. Un curs que es presenta carregat d’il·lusions, de ganes d’aprendre, de ganes de jugar i amb moltes idees i activitats per engegar.

El dia 23 de setembre va ser un dia de retrobaments i de presentacions. Vam explicar el nou horari, les noves activitats i sobretot i ens vam conèixer entre nosaltres, mares i nadons que comencen aquest curs i altres participants que continuen un any més al projecte. Un grup format per 6 mares i 6 nadons.

foto-1

Aquesta setmana ja hem començat amb el nostre horari habitual, de 9.30 h a 12 h i amb les nostres activitats setmanals. Tots necessitem un període d’adaptació: els infants nous necessiten conèixer l’espai, les mares noves han d’agafar confiança, conèixer les nostres rutines i les nostres maneres de fer… Per això aquests primers dies ens ho prenem amb calma, estem molta estona a l’estora jugant amb els nostres petits i xerrant amb les companyes i l’educadora mentre expliquem les activitats o recordem coses que ens van agradar del curs passat…

Estem segures que aquest serà un curs fantàstic!!!!

foto-2

27 de setembre de 2016

Entrades relacionades

Deixa un comentari