Laila obre la porta al barri i a la ciutat

Laila obre la porta al barri i a la ciutat

Les sortides que fem al projecte de Formació de dones Laila són activitats que ens obren la porta al barri i les possibilitats que ens ofereix. Ens porten a conèixer els diferents indrets i atractius culturals de les ciutats de Badalona i Barcelona, i el més important és, que ens fan gaudir plegades.

Les sortides són un bon espai de relació social fora de l’aula, envoltat per un ambient festiu i distès que, sens dubte, enforteix el vincle entre totes fent-lo cada dia més proper i confident, reforçant la cohesió de grup. També sense adonar-nos potenciem l’autonomia personal a l’hora d’utilitzar els mitjans de transport… aprenem a moure’ns per la ciutat!

L’organització no és fàcil ja que l’horari és reduït i la majoria de les participants han d’anar a buscar els fills a l’escola. Així i tot, creix la motivació i l’esforç per organitzar-se familiarment i poder participar-hi!

Cada trimestre programem com a mínim una sortida. Unes tenen un vessant més cultural com els concerts a l’Auditori o Palau de la Música, i les visites a l’Ajuntament de Barcelona o Museu d’Història de Badalona. Algunes relacionades amb la natura com els tallers a l’escola de Can Miravitges. Altres coincideixen amb les festes de la ciutat (visita al Dimoni), o els mercats de Nadal a Badalona, Barri Gòtic de Barcelona o Sagrada Família.

I aquest any ens hem proposat sortir més pel barri, programant visites a la biblioteca, al Centre Cívic de Sant Roc amb motiu de l’exposició de l’alimentació saludable, al mercat per la preparació d’un taller de cuina o a fer una mica d’esport a l’aire lliure a la Plaça Roja.

Noves propostes que ens il·lusionen per a conèixer nous llocs, fer noves activitats i el més important per compartir i gaudir de tots aquests bons moments i dels propers que, aviat, ja són entre nosaltres!

7 de febrer de 2019

Entrades relacionades

Deixa un comentari