La Ludoteca: Manifest de l’Estel màgic

La Ludoteca: Manifest de l’Estel màgic

Un any més ens sumen a la Fira d’Artesania i omplim el carrer de jocs, joguines, contes, imaginació i el nostre Estel màgic.

Des de La Ludoteca fem volar Estel per celebrar els 50 anys del barri de Sant Roc.

Un estel amb una cua ben llarga per aixecar el vol dels records, enlairar il·lusions i planar entre la realitat per enfilar un futur millor.

Alçar la història d’aquest 50 anys i homenatjar el valor i la riquesa de la diversitat. Admirar l’esforç de tanta gent que van iniciar la creació d’espais protegits i el camí per aprendre a viure en territoris incerts des del respecte, l’estima, la confiança i l’empoderament.

Gaudim del trajecte i que ningú perdi l’oportunitat de deixar-se portar pel vent i tornar a jugar entre els records, perquè al voltant del joc, entre fireta, balins, xapes i nines de drap, podem reconstruir plegats la nostra història personal i col·lectiva.

Volem donar les gràcies a les escoles, entitats, educadors, voluntaris i tots aquells que han gaudit del nostre privilegiat i màgic espai de joc. La nostra gratitud pel testimoni del que senten per Sant Roc i el reconeixement per la feina que tots plegats hi realitzem.

Per tots aquells que han fet pessigolles al cor dels nostres infants, per tots aquells que omplen de somriures els carrers de Sant Roc, per tots ells… que ballin les baldufes a la xerranca, que brollin màgiques i tornassolades bombolles de sabó dels balcons, que les cançons de falda i de bressol sonin al bagul dels jocs i que paperets i serpentines de colors ens omplin la festa.

Moltes gràcies

Susana i Montse

3 de maig de 2016

Entrades relacionades

Deixa un comentari