La justícia social sols pot avançar si ho fem plegats

La justícia social sols pot avançar si ho fem plegats

L’Ateneu viu intensament quatre dies seguits al carrer, aviat està dit, ja que això vol dir gent, organització i convicció en el que es fa.

Ateneu al carrer, Fira de la solidaritat, Suport a la festa de la Tresca i la Verdesca, Dones i barri en xarxa, activitats que de divendres a dilluns s’enfilen una darrera l’altre com una corranda creativa i festiva.

Tot això no tindria valor si no fos pel compromís d’estar, de fer xarxa al carrer, al barri, a la ciutat, si no fos per les ganes de transformar, de voler canviar des del fer diari, a poc a poc, però amb força.

Sortir, compartir idees,  temps i espais ens permet intercanviar, participar d’una xarxa d’entitats que ens dóna força a tots plegats i referma la certesa de què la justícia social sols pot avançar si ho fem plegats, si convençuts del que fem empenyem les administracions.

Avançar en moments hostils no és fàcil, els obstacles requereixen resistències, creativitat i iniciatives  que ens empoderin plegats a trobar solucions justes i dignes per a tothom.

8 d’octubre de 2018

Entrades relacionades

Deixa un comentari