Joc, ritme i melodia per celebrar el V Aniversari del Cor de l’Ateneu

Joc, ritme i melodia per celebrar el V Aniversari del Cor de l’Ateneu

Llinars del Vallès, 15 i 16 de març de 2014

Després d’alguns dies de reunions i preparatius va arribar la data senyalada. El migdia del dissabte 15 de març era el punt de partida d’un cap de setmana ple d’activitats, cançons i converses. Cantaires, excantaires i acompanyants estavem preparats per a gaudir d’una estada on compartir menjar, passejada i concert.

A les 12 vam començar a apropar-nos i a relaxar-nos amb el jocs de coneixença que van donar pas a la preparació, “per  veus”, d’una nova cançó: Balaio, una dansa d’origen incert però amb ritmes molt marcats i càlids que conviden a ballar.

Després de dinar i compartir les postres, una bona passejada pel bosc va despertar els sentits de la vista i l’olfacte; però encara hi havia més, i un taller de percussió ens esperava per adonar-nos que tots tenim ritme i que junts podem formar part d’una improvisada composició, la qual va augmentar la nostra confiança en que la música forma part de les nostres vides i ens fa millors persones. Gràcies a en Lluís i a en Jordi per guiar-nos durant aquest taller de percussió que va unir a petits, joves i grans en un moment màgic.

El sopar i els jocs de taula van posar fi a una jornada molt especial, digna d’un cinquè aniversari.

El diumenge va començar amb una temperatura primaveral apropiada per a fer Zumba a l’aire lliure. Després, una estona per cantar.  For the longest time, els nocturns de Mozart, Siyahamba i, sobretot, el Balaio (amb la participació dels acompanyants) van ser el repertori d’un petit concert que va posar el punt culminant d’aquest cap de setmana ple de diversió i convivència.

Per finalitzar, un copiós dinar, una agradable sobretaula plena de converses i una divertida sessió de fotos, recull dels moments viscuts al llarg d’aquest dos dies.

En definitiva; molts jocs, entretinguts ritmes i melodies variades van inundar la casa de colònies de Mogent, que va ser el marc apropiat per a la nostra celebració. Gràcies a tots per fer possible una trobada tan animada, que esperem es pugui repetir.

Quedeu convidats al proper aniversari!

16 de març de 2014

 

Entrades relacionades

Deixa un comentari