Formació i debat abans d’entomar el curs

Formació i debat abans d’entomar el curs

La setmana passada, amb les parets pintades i ja moltes coses endreçades, hem pogut dedicar-nos a la reflexió sobre temes que ben segur ens ajudaran a millorar la nostra tasca diària.

El dimarts vam fer una mica de repàs als full de càlcul, amb en José Antonio Duran sembla que treballar amb Excel és més senzill, les llistes queden millor endreçades alfabèticament i descobrim com algunes fòrmules ens poden facilitar la feina.

Durant dos matins, l’Esperanza Palazón ens ha donat pautes per millorar el procés comunicatiu dels més petits, amb pautes i petites orientacions que ens ajudaran a millorar el dia a dia dels espais on els petits són els protagonistes.

Els continguts del curs de manipulador d’aliments, molt necessaris per la preparació dels berenars de cada dia i dels sopars d’activitats de vacances. La Paloma Viver ens va facilitar consells i hàbits per reafirmar una mica el nostre sentit comú a la cuina.

L’exposició de la Montse Pasquina “L’educació com a via de promoció”, experiències d’éxit al barri de La Pòlvora de Girona, que ens ha portat a la reflexió sobre procesos i metodologia en la formació dels nostres infants i joves.

En Rafik el Mossaoul ens ha parlat de l’Islam, la seva història, els seus seguidors musulmans, islamites, sunites, xiïtes… coneixements per ajudar-nos a entendre i apropar-nos una mica més a la comunitat islàmica del barri.

Un agraïment molt gran a tots aquests professionals que han volgut compartir aquesta setmana de formació amb la gent de l’Ateneu; les seves aportacions milloraran el dia a dia dels nostres projectes!

22 de setembre de 2017

Entrades relacionades

Deixa un comentari