Fem valoració i seguim rodant…

Fem valoració i seguim rodant…

L’Assemblea anual de socis és un dels moments importants de l’Ateneu. Compartim la memòria de projectes de l’any anterior, fem balanç econòmic i proposem nous reptes per afrontar el futur.

Aquest any, una cinquantena de socis hem gaudit amb el vídeo resum de l’any i amb les noves propostes de sostenibilitat.

Tenim il·lusions i energia per SEGUIR RODANT!

12 de febrer de 2020

Entrades relacionades

1 Comentari

  1. Anna llaguerri sunyolfebrer 15, 2020 en 9:20 am · Respondre

    Hola montse, bon dia, no saps la il·lusió q m’ha fet rebre aquest missatge teu, sempre em reconforta tenir notícies teves. No em ve d nou q allà on tu hi prenguis part, sigui tot un èxit. És fantàstic l’ambient tan bonic q es desprèn d’aquest vídeo en un barri q diuen q estat sempre tan problemàtic, fas una tasca admirable, m’agraderia, dintre d les meves possibilitats poder-hi col·labora. Ets una persona molt especial…. . Una abraçada x tu, i x tots els qui formeu part d’aquesta tasca, Montse, em fa molt feliç tenir notícies teves.

Deixa un comentari