Novembre, 2019

04nov(nov 4)09:3831gen(gen 31)09:38Dones i barri en xarxa, 20 anys

Mes

Detalls de l'event

Som dones que treballem pel barri.Tenim el somni d’aconseguir un espai més net, amb una millor convivència i cura de la gent que hi vivim. Intentem entendre el nostre món amb una mirada crítica de l’entorn i ens preguntem per les causes dels problemes que hi veiem, com afecten a la convivència i si hi podem fer alguna cosa més. Les accions que ens hem marcat ens exigeixen el repte de fer aflorar el què cada una portem dins, fer xarxa amb moltes entitats i professionals que ens han donat suport i preparar-nos millor.

Som dones que hem impulsat accions de lluita i denúncia per defensar el barri davant de qui té responsabilitats, amb els veïns hem fet accions de divulgació de campanyes al carrer, tertúlies de ràdio,organització de xerrades i exposicions, col·laboració amb altres grups, i fent-nos presents als actes de barri, a les festes de la Fira d’Artesania al carrer i a fora, a diferents Universitats…

Som dones que ens impliquem sempre i malgrat el pas del temps es poden distingir etapes amb més activisme i visibilitat cap enfora i etapes amb una participació més silenciada que no vol dir passiva.

Amb aquesta exposició hem volgut plasmar el pas del temps (1998-2018), la perseverança en els nostres reptes, malgrat els resultats ens indiquen que queda molt per fer, però ens emportem les butxaques plenes, d’una mirada més oberta de la realitat, d’amistat i companyerisme, d’haver descobert la fortalesa de ser qui som i estimar el nostre barri, Sant Roc.

 

Membres participants 1998-2018: Antonia Amador, Paqui Báez, Paqui Carmona, Núria Codina, Manoli Escudero, Manoli García, Pilar López, Justa Martín, Isabel Martínez, Teo Nora, Corpus Ortega, Chari Pariente, Núria Prat, Anita Ramonet, Alfonsa Rodríguez, María Ruiz, Nati Toral, Núria Valls, Arancha Yuste, Rafaela…

Temps

Novembre 4 (Dilluns) 09:38 - Gener 31 (Divendres) 09:38

Deixa un comentari

© 2013 Fundació Privada Ateneu Sant Roc

X