Estiu 2020 • Molta gent ens dona suport!!!

Estiu 2020 • Molta gent ens dona suport!!!

Una setmana més de casals. La creativitat dels monitors i el suport de moltes entitats fan possible que, en la situació actual, els infants i joves s’ho estiguin passant d’allò més bé i gaudeixin d’activitats molt especials:

Amb Òmnium Cultural del Barcelonès Nord gaudim d’un taller/espectacle de màgia amb el Mag Maggo i una estona de percussió i rumba catalana amb el Sam Garcia.

Amb l’associació Mira, Mira i Club d’amics dels estels, hem après a construir estels i els hem fet volar a la platja i a la muntanya.

El projecte Apropa Cultura ens ha facilitat tallers al CaixaForum.

Els museus també hi han ofertat activitats pels infants i joves: Museu Blau, Museu d’Història de la Immigració de Catalunya, Museu Marítim.

L’associació Conreu Sereny ens ha apropat als seus horts de Sant Jeroni de la Murtra (i ens va convidar a una síndria deliciosa…).

L’Associació d’Empresaris de Wanzhou a Badalona ens ha regalat gorres, motxilles i material escolar per fer servir aquests dies.

El projecte d’Educació per a la sostenibilitat de l’AMB ens apropa a la Biodiversitat del nostre entorn a Ca l’Arnús i el riu Besòs.

Sílvia Mas, infermera del CAP Sant Roc, ens ha explicat què és el Coronavirus i com poder combatre’l amb la prevenció.

També hem gaudit d’un taller de salut emocional gràcies al Projecte ICI de Badalona Sud.

Un taller de natura amb el Centre d’Educació ambiental Ecometròpoli.

La Fundació La Roda ens proporciona un espectacle de circ dins el seu projecte de TamborinadES.

Com cada any, l’INS Eugeni d’Ors i el Col·legi Santíssima Trinitat ens ofereixen els seus patis per poder fer activitats a l’aire lliure, aquest any més importants que mai!

I el Sergio, l’Arjan i la Maria que han volgut compartir una estona de circ, de rap i de zumba.

Activitats de qualitat i el suport de molta gent que amb les seves aportacions estan fent possible el #DretAlLleure de tants infants i joves de Sant Roc.

Moltes gràcies!

Entrades relacionades

Deixa un comentari