Estiu 2020 • Il·lusió i exemple

Estiu 2020 • Il·lusió i exemple

Avui arribem a la 6a setmana de Casals d’estiu de l’Ateneu, i aquí s’acaben també les activitats d’aquest estiu tan diferent!

Durant els darrers dies, 20 infants plens d’il·lusió han fet nous amics, conegut nous espais i fet activitats divertides per poder deixar enrere aquells mesos de dur confinament!

Per a la majoria d’ells ha estat la primera vegada que feien un casal d’estiu i les monitores ens hem esforçat al màxim per deixar-los el rècord d’un estiu increïble, ple de moments divertits, emocionants, màgics…

Per nosaltres ha estat un plaer veure les cares d’alegria i d’il·lusió d’aquests infants, davant de cada activitat proposada! Han gaudit molt del Museu marítim i del Museu de la ciència, dels jocs d’aigua, de la platja, del parc de Can Zam i el del laberint d’Horta, de les estones de jocs de taula, del taller de circ…

I també els volem donar les gràcies per assumir, sense cap queixa, el fet de portar la mascareta gairebé tot el matí, haver de rentar-nos les mans molt sovint… en definitiva, assumir la nova realitat que ens ha tocat viure, sempre amb un somriure. Són un exemple pels adults!

Entrades relacionades

Deixa un comentari