Un altre Nadal a la memòria

Un altre Nadal a la memòria

Com cada any, la celebració del Nadal a l’Ateneu ha estat plena de vida i de compartir. Els moments de preparació de materials, d’activitats, els tions… tot havia d’estar a punt per celebrar en cada projecte el Nadal.

Tots els grups de l’Ateneu volen compartir en aquests dies alguna activitat relacionada amb el Nadal. Cagar el Tió és l’activitat estrella seguida dels amics invisibles, xocolatades i passejades pel centre de Badalona o Barcelona per veure les fires de Santa Llúcia.

Les fotos ens ajuden a fer-nos una idea del que han estat aquests dies. Els més petits del Suport d’educació infantil, amb les nadales i el tió; el Grup de dones i l’Espai familiar Elna amb els centres de taula; l’anada a la Pobla de Lillet a buscar els animals i les visites al pessebre de les escoles, famílies, dones… resulta difícil enumerar-les sense deixar-se alguna!

Però el més important és que Nadal a l’Ateneu significa celebrar que podem estar junts i compartim tradicions i valors que sobrepassen les procedències i les religions.

Com bé diu la cançó… ÉS NADAL AL MEU COR!!!!!

 

>>Veure tota la Mostra de Pessebres 2015

28 de desembre de 2015

Related Posts

Leave a Comment