Trobada 2015… anem per feina!!!

Trobada 2015… anem per feina!!!

Dissabte passat vam fer bullir l’olla a l’Ateneu. La gent per les sales treia fum pel cap. Propostes, canvis, noves visions, descobriments… Persones implicades en els diferents projectes de l’Ateneu vam reflexionar sobre com obrir les portes de l’Ateneu i millorar el treball en xarxa amb les entitats i serveis del territori.

A primera hora vam escoltar l’experiència de Pepus Vilageliu, Marta Ribó, Esteve Plana i Pilar Ruiz, tots coneixedors de la realitat del nostre barri i tots implicats (actualment o fa uns anys) en el treball a territori. Van respondre quatre qüestions:
– coses que han millorat al barri en els darrers anys
– coses que cal continuar treballant
– quina resposta es dóna des del seu servei o entitat
– com el treball en xarxa ajudaria a millorar aquesta feina

Les seves reflexions són les que han donat peu al treball per grups. Durant una hora llarga el debat dels grups s’ha anat plasmant en un suro virtual. Les reflexions i les noves propostes, de ben segur s’activaran en breu en el dia a dia de l’Ateneu.

L’Ateneu sempre ha apostat per la participació, el treball comunitari, en xarxa amb les entitats i administracions. Aquesta Trobada ens referma en la nostra idea: la transformació només serà possible si ens posem colze a colze a treballar plegats!

Des de l’equip de Formació agraïm al Pepus, la Marta, l’Esteve i la Pilar per donar-nos eines per a la reflexió. I també a tots i totes els qui vau participar.

10 de març de 2015

Related Posts

Leave a Comment