Solidaris amb Perú i Tanzània

Solidaris amb Perú i Tanzània

Un sopar a l’Ateneu sempre convoca gent. I si l’objectiu és recaptar fons per projectes de cooperació, l’èxit està assegurat.

Divendres al vespre, més de 80 persones ens vam trobar al saló per compartir una Nit solidària més. A les 21h, l’equip de Cooperació i solidaritat i un bon grup de voluntaris, ja tenien preparades les amanides, les botifarres, el pa torrat… un sopar tanzano-català que va fer les delícies de tothom.

Però abans de començar a sopar, calia una breu explicació dels projectes als quals donem suport a Perú i a Tanzània:

  • Biblioteques: un serveis d’atenció a la infància i a l’adolescència i les seves famílies, on es fa una tasca educativa i preventiva des del vessant de l’educació social especialitzada durant el temps lliure dels infants i adolescents.
  • Casal per a la gent gran: equipament destinat al col·lectiu de les persones grans, que amb la finalitat de promoure el seu benestar i la promoció de la seva participació com a membres actius de la societat.
  • Suport a nens orfes a causa de la sida: promoció en els estudis d’infants i joves.

Un grup de pastisseres solidàries van aportar els seus millors dolços que vam compartir després del sopar i vam cloure la nit amb un concert de Lluís Platero. Amb la seva guitarra i l’acompanyament de poemes, ens va fer gaudir de lletra i música, inclús en va fer cantar!

La Nit solidària, un bon moment per fer realitat el lema de l’Ateneu
Solidaris amb el tercer món, compromesos amb el quart

Related Posts

Leave a Comment