L’orgull de ser soci

L’orgull de ser soci

Assemblea 2017

El divendres passat, ni la pluja ni el fred van aturar la participació a l’Assemblea de socis de l’Ateneu.

En poc més d’una hora es va fer memòria de l’any i es van marcar les línies d’actuació pel 2017. Foto a foto, vam conèixer el treball de tots els projectes, posant-hi cara als infants, joves i adults que hi participen. Després va venir el torn dels comptes: anem bé però amb molt esforç de molta gent… i hem de continuar cercant socis!

Les reflexions sobre com encarem el 2017, les propostes de futur i les aportacions dels assistents van donar pas al pica-pica final, on vam seguir xerrant del barri, de l’Ateneu i de la feina que ens queda per endavant.

Ser soci a l’Ateneu

L’Ateneu està molt orgullòs del nivell de participació dels seus socis, perquè ser soci a l’Ateneu significa ser una persona implicada, participativa, aportadora de recursos, idees i experiència, es a dir, del millor que sabem fer en els àmbits de la nostra implicació.

El compromís personal és bàsic si volem canviar aspectes que no ens agraden de l’entorn, del barri, de l’entitat, del món… i fent-lo de manera conjunta fa que es multipliquin les capacitats i empentes que la entitat necessita per transformar.

Gràcies per compartir l’experiència i convideu als vostres amics, perquè tot és possible amb el compromís de molts!

29 de gener de 2017

Related Posts

Leave a Comment