La 36a Tamborinada consciencia grans i petits de la importància de l’aigua

La 36a Tamborinada consciencia grans i petits de la importància de l’aigua

TAMBORINADA2013l

La Fundació La Roda aplega una vuitantena d’entitats de barri dedicades a l’educació en el lleure. Aquest diumenge celebren la Tamborinada, la seva festa grossa, que en aquesta edició ha adoptat el lema “L’aigua, font de vida”. Al Parc de la Ciutadella han organitzat un munt d’activitats per conscienciar de la importància d’aquest recurs escàs.

A través del joc, els tallers i la música conviden a reflexionar els infants i les famílies assistents sobre la importància de l’aigua tenint en compte que, segons dades de l’Organització Mundial de la Salut, més de 1.100 milions de persones no disposen d’aigua a casa seva i 2.400 milions no tenen accés a sistemes de sanejament. És per això que la Fundació La Roda ha decidit incloure la Tamborinada d’enguany entre els actes de l’Any Internacional de la Cooperació en matèria d’Aigua.

La Tamborinada és la festa major de les 81 entitats adherides a la Fundació La Roda, que treballen amb nens als barris de tot Catalunya. Més de 1.000 voluntaris han participat avui en l’organització d’aquesta festa al Parc de la Ciutadella, amb una trentena d’espectacles i una seixantena de tallers: pallassos, contacontes, mags i també l’actuació dels geganters, els capgrossos i els falcons.

L’organització preveu que al llarg del dia unes 90.000 persones visitin la Tamborinada al Parc de la Ciutadella. Les activitats, que són gratuïtes, s’allargaran fins a les 19 h.

>>Veure vídeo a 324: http://www.324.cat/video/4597955/Tamborinada-a-la-Ciutadella

>>Veure vídeo a BTV: http://www.btv.cat/btvnoticies/2013/06/02/tamborinada-aigua-ciutadella-laroda/

 

Related Posts

Leave a Comment