Henriette Llopis

Henriette Llopis

L’Henriette

L’organització de l’Ateneu necessita un munt de persones: grans i petites, homes i dones, amb molt o amb poc temps, que tenen com a mínim un requisit comú fonamental: tenir moltes ganes i inquietuds.

Quan es fa una construcció gran calen moltes persones. I aquestes han de tenir molt clar què sumen forces per un mateix objectiu. Però la construcció se sustenta, pren sentit, quan s’instal·la la clau de volta. Aquella pedra fonamental que reparteix forces, que ajusta l’equilibri i que permet que tot s’aguanti.

L’Henriette ha estat això per l’Ateneu: la clau de volta. Fa anys, ella va aconseguir que l’Ateneu canviés la seva força, augmentés la intensitat. Ella va aconseguir que l’Ateneu treiés el nas més enllà del barri. I sort n’hem tingut de la seva empenta, de la seva energia i de la seva força.

Va obrir portes i va trucar moltes més, va fer que l’Ateneu fos un lloc visible, que molta gent conegués la tasca que des de Sant Roc es fa.

Va ajudar a fer perdre moltes pors i fer visible la força que tenen les idees, va convèncer que calia donar a conèixer el barri fora de Badalona, va organitzar festes, sortides i projectes amb tossuderia i convenciment.

Avui, des de Sant Roc, des de l’Ateneu et diem ben fort tots plegats:

Gràcies Henriette !!

Anna Vicente (2010)

Related Posts

Leave a Comment