Esmorzar saludable del Grup Laila a l’IES Eugeni d’Ors

Esmorzar saludable del Grup Laila a l’IES Eugeni d’Ors

En el marc de relació amb les entitats del barri, els alumnes de l’Eugeni  que estan estudiant el Grau Formatiu de Tècnic en farmàcia han volgut interactuar amb les nostres alumnes. Ha estat durant el mes de gener, que han vingut a fer una activitat amb els diferents grups, sobre l’alimentació  saludable,  i exposar-lo d’una manera amena i divertida.. Els agraïm des d’aquí l’esforç que tots ells varen fer perquè fos entenedor.

Per concloure aquesta activitat , ens varen convidar a totes les dones del projecte a fer una visita al seu Institut; ens varen ensenyar tot l’edifici, les seves classes i sobretot  els laboratoris, amb  els microscopis, els espais per simular les operacions de venda i distribució de productes de farmàcia i parafarmàcia, i  per efectuar operacions químiques elementals, com l’elaboració de preparats farmacèutics i parafarmacèutics,  acompanyat sempre de les explicacions sobre el seu treball a l’aula i les sortides professionals que els seus estudis els permetran realitzar.

I com a cloenda, què millor que un bon esmorzar! i com no podia ser d’altra manera un esmorzar saludable, amb unes brotxetes de fruites d’allò més delicioses.  Una experiència , enriquidora i també d’allò més dolça !

Related Posts

Leave a Comment