Ens agrada cantar junts!

Ens agrada cantar junts!

Ha estat un cap de setmana ple de cançons. El Cor de l’Ateneu torna a casa com el Nadal. I ho fa per a compartir les seves veus amb coneguts i desconeguts, i tot, perquè “ens agrada cantar junts”.

Aquest dissabte 12 de desembre, ni les condicions d’espai ni de temperatura van poder amb les ganes de fer passar una estona entretinguda a la gent gran de la residència Meran. Gràcies als avis i a les seves famílies per la acollida rebuda.

residencia

D’altra banda, avui diumenge, un trio de coincidències: 13 de desembre, Santa Llúcia, XIII ena Trobada de corals a la Fundació Ateneu Sant Roc i el dia mundial del Cant Coral, han creat l’ambient adequat per a que cinc cors comparteixin les seves veus amb tots els familiars i coneguts que, any rere any, ens segueixen i ens aporten el caliu necessari per continuar endavant.

Ha estat una trobada molt joiosa, plena de simpatia i tendresa, aportada pel Cor Xic de l’Ateneu (felicitats nens i nenes, ho heu fet molt bé!) i bon rotllo i feina ben feta, de la resta dels cors.

Gràcies a la Coral Icària, Betúlia i Sant Adrià per venir a compartir amb nosaltres aquesta trobada i promoure els valors del cant coral.

Què millor manera d’acabar aquesta celebració que amb un cant comú com el Cànon de la pau. I desitjar a tothom un món ple d’amor i de germanor, on la pau (tan necessària en aquests dies) “ ha de ser el nostre estendard i no en dubteu pas que ja arriba”.

13 de desembre de 2105

Related Posts

Leave a Comment