El modelatge del fang, una tècnica que ens uneix a la terra

El modelatge del fang, una tècnica que ens uneix a la terra

Quan passes per la sala de fang, en ple taller, trobaràs gent amb les mans tacades i humides, concentrades en el seu projecte personal, picant amb força, construint a partir de l’observació o fent un treball de precisió, tot plegat en un espai que respira molta energia positiva.

L’experimentació amb aquest material és bàsica pel desenvolupament dels sentits i per endinsar-se en el modelatge de manera lúdica. Una tècnica màgica que ens apropa al passat més ancestral, que estimula la percepció tridimensional i que desperta els millors somriures en veure les peces acabades de sortir del forn.

Mireu què n’opinen les protagonistes!

ShanShan:

“Podem fer la forma com vulguem i és la part més creativa, al principi tenia una idea de com pintar la peça però finalment he decidit fer-la diferent, es pot improvisar!”

Ainhoa:

“M’agrada dissenyar i acabar amb una peça que m’emporto a casa o també la puc deixar a l’Ateneu de mostra perquè altres nens aprenguin.”

Hina:

“A l’Ateneu és la primera vegada que faig ceràmica, m’agrada treballar amb un material que no coneixia!

Clara:

“A l’espai de ceràmica es genera un clima de treball molt maco, l’ambient es relaxa i cadascú segueix el seu procés creatiu, no tenim pressa, el resultat final no és l’objectiu del taller.”

Related Posts

Leave a Comment