El final de curs ha arribat i mil aventures hem passat!

El final de curs ha arribat i mil aventures hem passat!

Els darrers dies de curs a l’Ateneu estan plens de reunions (posem una taula al pati que s’està més fresquet, a la sala de Música no ens destorbaran, a la sala Vermella que té aire condicionat…). Cal fer memòria de com ha anat el curs, reflexionar sobre els objectius plantejats i el grau d’assoliment aconseguit, sobre el funcionament de les activitats plantejades i la valoració que han fet els participants dels diferents projectes. Però el mes de juny és també temps de pensar en el futur, de plantejar noves propostes, de pensar com podem millorar la nostra tasca diària…

Gairebé sense adonar-nos, el 2018/19 està passant a la història de l’Ateneu, guardat a la motxilla del passat, d’on sempre podem extreure conclusions i propostes per avençar.

  • El Centre obert de Joves ha estat un èxit! Tant les aules d’estudi i l’espai d’aprenentatge com la integració del grup d’adolescents al projecte! La diversitat ens fa créixer!
  • Aquest any l’Aula oberta entre contes, fent vídeos en stop motion, de periodistes o d’investigadors hem pogut conviure amb altres nens i nenes i fer nous amics. La creativitat i la diversió és a l’ordre del dia i esperem que així continuï essent el curs que ve.
  • Les Xiruques, de l’Esplai Borinot hem descobert diferents tipus de música, les Papallones la natura i els Sols el planeta terra! Ens ho hem passat molt bé.
  • Avui he rebut un correu: “–Me han cogido a trabajar en la empresa en que estaba haciendo las prácticas, muchas gracias por todo lo que has hecho por mí“. Alegria immensa que resumeix la tasca del projecte Orientació laboral…
  • Les mares de l’Espai familiar Elna hem vist créixer als nostres nadons i hem compartit totes les nostres alegries, pors… acompanyant-nos i donant-nos suport!
  • El Centre obert infantil ha apostat per crear espais d’aprenentatges, on els hàbits i les rutines són la clau del dia a dia.  Entre deures, esport i ludoteca hem après a arribar a la meta. El final de curs ha arribat i mil aventures hem passat!
  • El Suport d’educació infantil hem apostat per proporcionar als infants situacions educatives que enls permetin la descoberta i creixement personal.
  • Al projecte de Formació de dones Laila  hem fet un pas al davant per apropar-nos i posar en valor la cultura de les dones. Hem creat lligams compartint estones de llengua, xerrades, sortides i celebracions, encomanant-nos les unes a les altres d’energia positiva. Us deixem uns pètals amb l’opinió de les participants.

25 de juny de 2019

Related Posts

Leave a Comment