Dijous solidaris al ritme de la Zumba

Dijous solidaris al ritme de la Zumba

Com cada dijous toca Zumba i una trentena de dones, adolescents  i nenes ens trobem al saló de l’Ateneu amb un objectiu comú: Fer salut i passar-nos-ho bé!

La Zumba és un exercici cardiovascular que, al ritme de la música i amb una coreografia de base, eleva la freqüència cardíaca alhora que treballa la part superior i la inferior del tronc.

Durant 60 minuts aproximats de sessió, estimulem l’organisme afavorint l’alliberament d’endorfines que produeixen efectes molt beneficiosos pel nostre cos, fet-nos sentir bé i alliberant l’estrès acumulat de tota la setmana.

Així doncs, parlem d’un exercici molt complet a diferents nivells, que a més a més pot practicar tothom independentment de l’edat i de la preparació física que tingui. Però… sobretot i més important, parlem de gaudir d’una bona estona suant en companyia, xisclant eufòricament i alliberant-nos de les preocupacions.

Aquest dijous va ser la última sessió de l’any i, per concloure la bona feina del grup, vam celebrar un sopar post-activitat on vam menjar, riure i compartir els moments més divertits!

Per últim… vam proposar un brindis…
“Que aquest 2016 ens porti molt d’esport i molts somriures”

El grup de Zumba de l’Ateneu

11 de desembre de 2015

 

Related Posts

Leave a Comment