Dia a dia al Laila

Dia a dia al Laila

Un “Bon dia!” darrere l’altre s’escolta a l’entrada de l’Ateneu, les dones van arribant, saludant i xerrant. Algunes a l’entrar primer acompanyen els seus fills al Suport d’Educació Infantil, on gaudeixen cada dia d’una activitat, i després cadascú va a la seva aula.

Si fem una passejada trobem vuit grups de castellà i un de català que cada, dilluns, dimecres i dijous de 9.30h a 12h es posen en marxa.

Aquest matí els grups d’Acollida 1 i 2 fan la sessió de vocabulari setmanal amb suport informàtic; el grup d’Acollida 3 tenen prevista una sortida al mercat dels Encants per treballar el centre d’interès (La roba). Travessem el pati, entrem a classe d’Alfabetització i trobem les dones atentes al dictat mentre les del grup de Neolectores fan frases dels verbs més quotidians a la pissarra.

Continuem la ruta cap a dalt, les sales dels Coros, on trobem el grups de segones llengües: els Inicials; en el primer nivell estan fent geografia:  Del món a Sant Roc i a l’aula del costat, el segon nivell, les dones estan treballant el vocabulari del temps mitjançant diferents activitats. Baixem i passem per l’aula d’Informàtica, on el grup B àsic,treballa el tema laboral i el currículum. Per acomiadar-nos, entrem a saludar a les dones de la classe de Català que en aquest moments estan fent una comprensió de text.

Quan són les dotze, en el vestíbul es respira de nou el murmuri i el moviment de dones, infants, voluntaris i educadors amunt i avall mentre s’entrellacen somriures i salutacions.

Que vagi bé, fins demà!

20 de febrer de 2017

 

Related Posts

Leave a Comment