Carnestoltes ja se’n va…

Carnestoltes ja se’n va…

Al Rei Carnestoltes se li ha girat feina aquest any! No semblava fàcil convèncer grans i petits que la gresca i la disbauxa eren possibles en temps de pandèmia, però a l’Ateneu ho ha aconseguit. Les indicacions via QR a les sales ens han fet portar barret, anar de groc, en pijama o amb vestits estrambòtics. Els més petits de l’Ateneu i les seves educadores van ballar de valent disfressats de pintors i pintores perquè… són uns artistes i les costureres que van fer les disfresses també.

No ha faltat menjar la truita el dijous gras com van fer els del Centre obert infantil al riu o el taller de les dones de l’Espai familiar Elna… boníssimes! I divendres de Carnestoltes, malgrat el dia rúfol, vam gaudir de la desfilada de Sols, Papallones, Xiruques i els monitors i monitores de l’Esplai al complet, al ritme de la música… I cabells pintats, barrets, perruques…

Però ahir va acabar la disbauxa. El Rei Carnestoltes dona pas a la vella Quaresma. I també ho vam celebrar, fent l’enterrament de la sardina com marca la tradició. Els infants de l’Aula oberta ho van fer a l’exterior… i els joves de manera simbòlica al taller de fang.

I Carnestoltes ja se’n va…

Related Posts

Leave a Comment