Bona tarda al Centre obert infantil!

Bona tarda al Centre obert infantil!

Ja abans de les 17 h s’escolten les primeres veus a la porta, educadors i educadores tenen preparada una tarda plena d’emocions i aprenentatges. Avui us ensenyarem diferents moments del nostre dia a dia en el Centre obert infantil. Esteu preparats?

Comencem!

Aquest any hem creat un passadís interactiu tant per als petits com per als grans, que gaudeixen des dels primers minuts envoltats de jocs didàctics.

A l’espai d’estudi, la metodologia se centra en el joc on els materials educatius són els elements clau. A través d’un gran mapa del món, els infants mostren molts interessos, a més a més de situar-se i conèixer països, oceans, mars… i també és una oportunitat per a treballar notícies d’actualitat, com els incendis d’Austràlia o el desglaç de l’Àrtic, posant cara a aquestes situacions amb un suport tecnològic que ens ajuada a veure la realitat.

L’últim racó que us ensenyem de moment, és La ludoteca. L’activitat estrella del projecte que agrada molt a tots els grups, ja que està ple d’oportunitats de joc. Si fos pels infants, mai tindrien prou, però abans de començar a jugar fora sabates, ens posem còmodes i a gaudir dels racons màgics d’aquest espai!

Fins aviat!

14 de febrer de 2020

Related Posts

Leave a Comment