Bogeria nadalenca

Bogeria nadalenca

Aquesta ha estat una setmana de bogeria nadalenca. Calia tenir tot preparat pel cap de setmana i tothom ha fet un esprint per aconseguir-ho. Els més petits de l’Ateneu, amb les seves disfresses de personatges de pessebre havien d’experimentar en els diferents racons mentre els hi feien fotografies per posar a la mostra; els últims detalls del pessebre-reflexió dels Joves, aquest any relacionat amb la cura del medi ambient. “No et surtis de la línia”, comentaven al Centre obert mentre a l’Aula oberta acabaven de retocar fotos.

Si passejaves per l’església, veïns i grups compartien molsa i pinyes; la música de les nadales feia companyia durant les estones de muntatge de pessebres. I no oblidem la font del pessebre central, i el llorer i les remeieres de la paradeta d’herbes i fruita, i les llums i la palla i…

Oficialment les activitats de Nadal van començar divendres a la tarda, amb la cantada de Nadales al carrer i la decoració de la plaça Roja. Aquest any acompanyats per mestres i infants de Lestonnac que participen en el projecte CreArTe i, càmera en mà, van deixar constància de les opinions de la gent i de la fantàstica veu dels cantaires.

I diumenge, vam estrenar la Mostra de pessebres (i ja en són XXXIII edicions, trenta-tres!!!) amb un èxit de participació i una bona diversitat d’estils. Tot el públic que va assistir al Concert de Nadal, va gaudir passejant entre pessebres mentre s’esperava l’inici de l’acte. El Cor Scandicus i el Cor de l’Ateneu Sant Roc van escalfar l’ambient fresquet de l’església amb les seves cançons. Nadales clàssiques barrejades amb cançons d’arreu van donar el toc musical a l’inici del Nadal a l’Ateneu.

I encara ens queda molt per davant!

16 de desembre de 2019

Related Posts

Leave a Comment