Emprenedoria i solidaritat a les escoles Alexandre Galí i Llorens Artigas de Badalona

Emprenedoria i solidaritat a les escoles Alexandre Galí i Llorens Artigas de Badalona

75 Alumnes de les escoles Alexandre Galí i Llorens Artigas de Badalona participen aquest curs en un projecte per fomentar la cultura emprenedora.

Els alumnes de 6è de l’escola Alexandre Galí i de 5è de l’escola Llorens Artigas han creat tres cooperatives: “Galimón”, “Coperabada” i “Bones Mans”. Cadascuna d’elles ha hagut de determinar els productes que els mateixos alumnes han d’elaborar per, posteriorment, vendre’ls en una parada del mercat setmanal.

Fins a l’actualitat cada cooperativa ha aprovat els seus estatuts, creat la junta directiva i demanat la seva inclusió en el registre municipal de cooperatives escolars. També han fet un taller sobre Responsabilitat Social Empresarial, ja que han de destinar una part dels seus possibles beneficis a una ONG. En aquest camp els han ajudat la Fundació Ateneu Sant Roc i l’Associació la Mussara. Per altra banda, han treballat la seva imatge corporativa amb la col·laboració dels alumnes de l’Escola d’Arts i Superior de Disseny Pau Gargallo.

Aquest divendres, 23 de maig, muntaran la seva parada als encants de Montigalà, de 9 a 12.30 h.

Des de la Fundació Ateneu Sant Roc volem agrair aquesta iniciativa i felicitar a tots els alumnes per aquest esperit emprenedor i especialment solidari.

Parades-CEE-BDN-23-5-14-cartell

>Llegir més a: http://badalona.cat/portalWeb/badalona.portal?_nfpb=true&_pageLabel=detall_noticia&dDocName=AJB054507#wlp_detall_noticia

21 de maig de 2014

Entrades relacionades

Deixa un comentari