Els Joves en la lliga dels valors

Els Joves en la lliga dels valors

Ja tenim en ple funcionament la lliga dels valors de futbol sala. La primera activitat va reunir els 7 equips de les diferents entitats de la zona de Badalona Sud que hi participen (Aldees infantils, Casal dels Infants, Eugeni d’Ors, Centre Sant Jaume i l’Ateneu Sant Roc); tots els nois i noies es van poder presentar entre ells, conèixer la normativa i el funcionament del torneig i sobretot gaudir del seu primer partit. Ja portem uns quants partits jugats i realment aquesta lliga és una altra cosa!

La lliga dels valors és una competició que es caracteritza pel fet de que no només es premia el guanyar o perdre sinó el “Fair Play” dels equips, dels jugadors i del públic. Destacar que els partits es juguen sense àrbitres, ja que són els mateixos joves els encarregats d’assenyalar les seves pròpies faltes.

Activitats com aquesta ens ajuden a assolir dos objectius fonamentals per l’Ateneu:

  • Fomentar el treball en xarxa, compartint realment amb les entitats del territori, fent que els joves es coneguin, estableixin vincles, se sentin més veïns i veïnes del barri.
  • Treballar els valors amb activitats engrescadores, transformant des del quotidià les maneres de fer dels joves. Guanyar continua essent l’important del futbol però ja no depèn només de ser bons jugadors, també hem de ser bon equip, bona afició.
Una nova manera d’entendre l’esport d’equip, de compartir amb altres entitats del territori, posant el treball en valors al capdavant!
16 de març de 2017
 .

Entrades relacionades

Deixa un comentari