Els dimecres fem les maletes!

Els dimecres fem les maletes!

Els nens, nenes i educadores de l’Aula oberta viatgem a través dels contes, del temps i arreu del món… de la prehistòria al futur, del Brasil a la Xina, ficant-nos dins la pell dels nostres personatges preferits fent volar la nostra imaginació… tot una aventura!

Al grup Viatges i Aventures estem fent la volta al món! Tot va començar observant el mapa del nostre planeta, i ens vam començar a fer preguntes… 0n és Badalona? On vam néixer cadascú de nosaltres? Què és un continent? I un país? On ens agradaria viatjar? Entre tots hem construït un cotxe que serà el nostre mitjà de transport. Gràcies al nostre passaport cada dia viatgem algun lloc del món: a França, al Japó, a Pakistan, al Marroc, a la Xina, a Senegal… i molts d’altres països! Ens hi acompanyeu?

El grup  Viatgers pel temps hem fet un recorregut amb la nostra nau del temps per conèixer com eren els dinosaures, com vivien a la prehistòria i quins dibuixos feien. També hem viatjat a l’antic Egipte per desfer els laberints i fer màscares com si fóssim mòmies de faraons. Finalment hem arribat fins Escandinàvia a l’època dels viquings per fer-nos un barret de guerrer i navegar pels mars gelats plens d’icebergs. De moment no sabem quina és la nostra època preferida perquè algunes són molt boniques però perilloses. Us seguirem informant dels nostres viatges!

Al grup de Contes ens faltava imaginació per escriure el nostre propi conte, per això hem demanat ajuda a la Capitana Sense Barba! Ens comuniquem amb ella a través de cartes i ens està ensenyant contes que no coneixíem, així anem cultivant la nostra imaginació i creativitat tot llegint en català. Dimecres passat vam estar jugant  amb ombres xineses i cada dia estem més a prop de crear el nostre propi conte!

Fins aquí les aventures que vivim cada dimecres, us deixem unes quantes fotografies i anirem informant de les properes descobertes!

15 de febrer de 2017

 

Entrades relacionades

Deixa un comentari