El Centre obert Joves ja hem engegat el curs!

El Centre obert Joves ja hem engegat el curs!

Desprès de gairebé un mes preparant el nou curs, per fi ha arribat l’inici! Durant aquestes setmanes hem estat endreçant sales i materials, revisant les valoracions del curs passat per poder pensar què i com voldrem treballar amb els joves els propers mesos, hem fet vàries reunions d’equip per posar en comú totes les idees i acabar de decidir-nos, i també hem fet les primeres trobades amb els nois i noies per veure’ns i explicar-nos com havien anat les vacances desprès dels grans dies que vam viure al casal d’estiu i les colònies.

Primeres trobades

El dia 19 de setembre va ser la primera trobada amb els joves i vam convocar-los a tots, tant als que ja coneixíem com a altres de nous, interessats en participar aquest any. Aquesta trobada ens va anar molt bé per presentar breument el curs i sobretot saber els dies que els joves podrien venir i les activitats que més els agradaria fer. D’aquesta manera, l’organització dels grups i activitats ha estat una mica més fàcil.

Una vegada decidit qui anirà a cada grup i què voldrem fer cada tarda vam fer una segona trobada, dijous amb els nois i noies més grans i divendres amb els més petits. Ara sí, vam fer uns jocs de presentació per conèixer-nos, vam repartir horaris i una cosa molt important: entre tots/es vam escriure en un mural del què pot fer cadascú de nosaltres per gaudir, entre tots, d’aquest nou curs. Les paraules com compromís, responsabilitat o respecte van ser el punt de partida del debat.

Comencem

Finalment, ahir, 3 d’octubre, vam iniciar el curs oficialment. Tot i els nervis per acabar amb els preparatius d’última hora, la incertesa de com anirien els nous canvis i una mica de desorientació que tenien alguns joves nous, la tarda va anar prou bé. A les 17 h berenar amb els companys dels diferents grups. Desprès, estudiar i fer els deures a l’aula d’estudi i a última hora l’activitat. Ahir tocava esports, una molt bona manera de començar ben actius la setmana.

jovesinici5

Aquest curs hi haurà 3 grups d’uns 12 joves diaris a cadascun i comptem amb un equip d’educadors/es de 15 persones. Tenim el cap ple de noves idees per fer aquest any, ganes de posar-les sobre la taula i que arribin els dies per portar-les a terme. Estem segurs que en gaudirem molt!

reunio-jovesinici

4 d’octubre de 2016

Entrades relacionades

Deixa un comentari