Descobrim el català

Descobrim el català

El projecte Formació Dones Laila obre la porta a un nou grup de llengua catalana, el qual dóna resposta a la nova demanda de les dones i que parteix de la necessitat de saber l’idioma per desenvolupar-se en la vida quotidiana. Actualment els principals motius que fan adonar-se de la importància són escolars i segurament laborals en un futur proper.

El curs passat, dins l’horari del grup bàsic de castellà (nivell alt) es va introduir una hora de català setmanal amb la intenció de motivar l’aprenentatge. Aquesta base ha estat una empenta a l’inici del curs.

Així doncs, al projecte Laila ja tenim dos grups, un de més avançat que ja ve encaminat de cursos anteriors i, l’altre nou que anomenem Català inicial, que comença ja a fer les primers passes.

Les temàtiques que tenim previstes treballar són: Informació personal, la família, activitats quotidianes, habitatge i lloc de residència, la salut, activitats i relacions professionals.

Preparem les activitats mitjançant dinàmiques en petit grup amb l’objectiu d’ escoltar i parlar per poder interaccionar. Cal esmentar també que a l’hora de resoldre els exercicis sorgeix la cooperació entre elles i per tant, es fa present un treball en equip que reflecteix un ambient amb ganes d’aprendre i passar-s’ ho bé!

17 de novembre de 2017

 

Entrades relacionades

Deixa un comentari