Cors i música: XIV Trobada de corals

Cors i música: XIV Trobada de corals

Moltes gràcies a tots: famílies, amics, cantaires i Ateneu Sant Roc.

De nou a l’església de Sant Roc hem format part de les celebracions de Nadal amb la XIV Trobada de corals.

Ha estat molt agradable compartir les nostres cançons i la feina feta durant aquest trimestre. D’igual manera ha estat un plaer poder rebre a casa nostra a altres corals; una ben coneguda per tots nosaltres, la Coral de Sant Adrià de Besòs, amb molts anys d’experiència i amb un repertori ben consolidat, enguany amb la pianista M. Dolors Ximénez; i d’altra banda, la coral Gymúsic, que ha participat per primera vegada en aquestes trobades i que han omplert, com una sola veu, l’església de sons harmoniosos. No podem oblidar les ganes, la il·lusió i la bona aptitud dels participants més petits, el Cor Xic de l’Ateneu, que ha treballat molt per poder donar el millor d’ells mateixos a les cançons que han interpretat.

Què maco és omplir el matí d’un diumenge de cançons, melodies i estils musicals diferents que poden arribar a  ser referents de la nostra trajectòria emocional i que ens porten records d’altres situacions viscudes.

Per això val la pena potenciar aquests moments i us convidem a la propera trobada tot agraint la bona disposició del públic que acull aquest concert amb molt entusiasme i generant el caliu que necessitem els cantaires.

Per acabar donar les gràcies a la Fundació Ateneu Sant Roc per l’organització d’aquesta trobada i al director i directores de les corals, Carles Grèbol, Laia de las Heras, Clàudia Fleta i Marta Giralt, per guiar-nos pel camí de la música, perquè cantar ens ajuda a viure.

Bon Nadal!

Cor de l’Ateneu

19 de desembre de 2016

Entrades relacionades

Deixa un comentari