Cor Xic de l’Ateneu estrena la Cantata “La ciutat i la lluna”

Cor Xic de l’Ateneu estrena la Cantata “La ciutat i la lluna”

Nervis entre els participants. Els nois i noies s’han adreçat a la Biblioteca Sant Adrià de Besòs (pl. Guillermo Vidaña), primer la preparació, després l’assaig… el públic esperant impacient a l’entrada: familiars, amics i infants del Centre Obert infantil… més nervis…

Silenci, comença!

La Marta Giralt i la Clàudia Fleta dirigeixen el Cor, en Xavier Bundó encarregat de la narració i el Quartet de corda Arion acompanya magistralment els cantaires. La música de Poire Vallvé amb el text de Rafel Simó fan una obra ben especial sobre contradiccions de les nostres ciutats: la convivència entre la diversitat i la soledat. Els protagonistes són uns infants nouvinguts al barri que se senten sols. L’aparició d’unes pedres misterioses, i la interacció amb una sèrie de personatges del barri, faran que els menuts es trobin i facin colla, amb la mirada còmplice de la lluna.

Una història emotiva, les cançons molt boniques i el públic embaladit que ha premiat al Cor, directores, narrador i músics amb forts aplaudiments.

Moltes gràcies per aquesta gran estona que ens heu fet passar, felicitats a tots i agraïments especials al Quartet de corda Arion amb Maria Cuatrecasas (1r. violí), Laia Canals (2n. violí), Carme Cavalleria (viola) i Queralt Rodríguez (violoncel) per la vostra participació.

quartet

21 d’abril de 2016

Entrades relacionades

Deixa un comentari