Compartir és aprendre

Compartir és aprendre

El Centre Obert hem encetat el mes de desembre amb una notícia que ens fa molta il·lusió explicar! Ja feia temps que li donàvem voltes i no trobàvem el moment ni l’oportunitat de materialitzar la idea però… per fi ens hem atrevit!

Acabem l’any amb un nou repte que esperem consolidar a finals de juny i és que amb l’objectiu de compartir les preocupacions, intercanviar experiències, crear vincles positius i rebre informacions sobre aspectes de la parentalitat, hem començat amb tallers per famílies!

Els tallers, conduïts per l’equip d’educadors del projecte, tindran lloc una vegada al trimestre i s’enfocaran a treballar diferents temes, tots dirigits a donar a les famílies suport en la tasca de “ser pares”.

Mitjançant el treball grupal, es pretén construir una bateria comuna d’estratègies i accions sota el nom d’habilitats parentals que siguin eines eficaces per l’educació dels infants. Ens fa molta il·lusió crear espais de coeducació entre educadors i famílies on si més no, compartim moments de reflexió, enfortim el vincle, vivim uns moments de distensió i de pas… ens prenem un cafetó plegats.

Ja us anirem explicant però de moment us podem dir que la primera trobada “ens ha quedat curta”.

L’equip d’educadors del Centre Obert Infantil

11 de desembre de 2017

Entrades relacionades

Deixa un comentari