Cercavila amb confeti… jocs i tallers a la plaça

Cercavila amb confeti… jocs i tallers a la plaça

Un any més, Sant Roc es desperta amb confeti i música pels carrers… és el Dia infantil. Des de ben aviat, monitors i joves preparen el material necessari. Un grup a la plaça Roja muntant les paradetes de la gimcana; l’altre grup, amb les bosses de confeti, la cuca i les xanques.

Gràcies a la Fundació La Roda d’espectacles, el grup d’animació de carrer Xip xap comença el recorregut del cercavila a la porta de l’Ateneu: música i una xanquera animen els infants que han baixat a primera hora. Tres joves acompanyen aquest any el cercavila enfilats també a les xanques i,la indispensable Cuca de l’Ateneu que balla pel carrer amb els joves i els infants. Cal despertar tothom i arribar a la plaça Roja.

Allà ens esperen un munt de tallers i activitats sota el lema de l’any “Sant Roc, descobrir per estimar”. De passejada pels carrers del barri, pintant cors o escrivint desitjos pel barri; fent un vitrall de la “papallona” de la plaça o jugant als jocs del barri… un matí complet que passa en un no-res pels monitors que porten tants dies preparant-ho. I de seguida ens retrobem recollint, descarregant la furgoneta, tornant la plaça al seu aspecte de sempre.

Un altre Dia infantil que queda en la memòria dels infants, joves i adults que han gaudit de la festa de la convivència i el compartir a la plaça.

Gràcies als monitors de l’Esplai Chanut, del Centre obert Joves, Aula oberta, Ateneu al carrer, Esplai Borinot i Centre obert infantil de la Fundació Ateneu Sant Roc i a tots els col·laboradors per fer-ho possible.

Fins l’any vinent!

21 de maig de 2016

Entrades relacionades

Deixa un comentari