Celebrant l’Any nou

Celebrant l’Any nou

Encara queda l’oloreta a fideuà. Pels passadissos encara feliciten als guanyadors de la quina. Un any més el saló es va guarnir per celebrar el Sopar d’Any nou, un “clàssic” del que molta gent no pot prescindir. Tot el dia va ser un entrar i sortir de gent: el grup que netejava les cadires, els que tallaven l’embotit, els que feien el cafè… també calia comprar les flors, recollir el pa, posar la beguda en fresc… i a partir de mitja tarda, preparar els entremesos, tallar la verdura, sofregir els fideus… Cadascú tenia molt clar on havia d’estar i què havia de fer. Aquest és l’èxit del sopar  (i de totes les activitats de l’Ateneu).

El sopar va transcórrer entre riures i conversa. -Tot boníssim-. -La fideuà com mai-. -Les postres, les millors-. I un seguit de comentaris que van donar pas a l’activitat estrella d’aquest any, LA QUINA SOLIDÀRIA. Tot un èxit! Divertida i entretinguda, pels qui van guanyar i pels qui vam perdre. Ningú es va moure de la cadira fins que van cantar el darrer numero.

Aquesta primera quina de la Fundació Ateneu Sant Roc ha estat possible gràcies a la col·laboració desinteressada de: Velamen S.A., Llibreria Saltamartí, Dispoll, José Bendicho García, Farmàcia Casamayor Lloria, RBA Edicions, Caldo Aneto, Coloma Fruits i Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

18 de gener de 2014

 

Entrades relacionades

Deixa un comentari