Carnestoltes ja se’n va…

Carnestoltes ja se’n va…

L’Ateneu ha viscut un ritme trepidant durant un parell de setmanes, retocant, organitzant, acabant disfresses… Tot havia d’estar a punt per rebre el rei Carnestoltes com cal. I ens n’hem sortit amb nota!!!

La desfilada dels més petits al pati va deixar bocabadades a totes les dones del projecte Laila i la gent que corria per l’Ateneu aquell matí. Els petits cors que s’estimen tant Sant Roc ens van enamorar per la seva senzillesa i la seva gràcia.

La rua del divendres pels carrers de Sant Roc va donar color i música en un moment “delicat” de la vida del barri. Els infants i joves de tots els projectes de l’Ateneu, les mares de l’Espai familiar Elna amb els petits, pares, mares i família dels infants… i una bona i animada colla de monitors van transformar el carrer en una pista de ball i gresca. Totes les disfresses relacionades amb els 50 anys del barri (campanya Sant Roc, descobrir per estimar) i moltes, moltes ganes de passar-ho bé.

A la nit, sopar solidari per col·laborar en els projectes de cooperació del Grup de solidaritat És l’hora i novament, gresca i ball al saló de l’Ateneu. Les disfresses, d’allò més divertides i originals. Una banda de mafiosos anys 20, unes cabareteres espectaculars, grups de circ, emoticones, una expedició per l’Àfrica, un cocodril, un nadó… tot s’hi val a Carnestoltes si vols passar-t’ho bé.

I no oblidem el detall de Carnestoltes de la gent de la Zumba!

Tornem a la normalitat, els Carnestoltes 2016 ja ens queda en el record.

8 de febrer de 2016

Entrades relacionades

Deixa un comentari