Benvinguts a Sant Roc!

Benvinguts a Sant Roc!

Avui comença, potser per a molts, una de les activitats de vacances més desconegudes de l’Ateneu, però això només de portes enfora. És el Camp de treball, una activitat organitzada juntament amb la comunitat parroquial de Sant Roc, en contacte amb escoles i parròquies de l’orde de Sant Agustí.

Enguany Gilbert, Ana, José, Víctor, Charlie, Guillermo, Onesmo i Pedro, joves de diferents procedències, inicien una descoberta del barri i de la seva gent, amb la il·lusió de gaudir d’un estiu sorprenent i solidari.

Ja són més de 20 anys quan van venir de Saragossa Michel, Pamen i Ana Belén, els primers participants. Més endavant també recordem participants de València, Valladolid, Bilbao, Tanzània, Filipines, Cantàbria, Sòria, Madrid… noms com Gaizka, Miren, Juan, Blanca, Rosa, Rubén, Almike, Carlos, Alba, Cristina, Aida, Andrea, Beloke, Anne, Ibai, Salim, Marta, María, Mapi, Ángel, Javier i molts més que esperem que portin sempre a la seva motxilla personal un bon record del seu pas pel nostre estimat Sant Roc.

Ah!, i no penseu que ens oblidem de Carolus, fidel promotor de l’activitat que ens va acompanyar molts i molts anys i que ens segueix amb il·lusió des d’Iquitos. Abraçades!

Avui mateix ens hi posem amb totes les energies per facilitar un espai d’aprenentatge per a tots basat en l’intercanvi de coneixement i companyonia. Tothom a punt en la preparació d’activitats, sopars, celebracions, sortides, visites i jocs.

Així que, sigueu benvinguts tots al Camp de treball de Sant Roc, els nens i nenes us esperen!

30 de juny de 2019

 

Entrades relacionades

Deixa un comentari