Badalona, Sant Adrià, Belfast, una crida per la pau

Badalona, Sant Adrià, Belfast, una crida per la pau

L’exposició Després de les onades ha finalitzat la seva estada a Sant Roc. Des del mes d’octubre. Ha estat una eina de diàleg per descobrir la realitat de les persones refugiades, per qüestionar l’actuació dels estats europeus davant la gran crisi migratòria dels darrers anys i fer una crida per la pau.

Grups de dins i fora de l’Ateneu ens hem indignat i solidaritzat de maneres diferents, fent petites passes per aportar el nostre menut gra de sorra, amb l’esperança de veure la fi de la trista situació de destrucció i violació de Drets humans.

Ara es trasllada a l’institut de secundària Vázquez Montalbán de Sant Adrià de Besòs, amb qui sumem indignació, però també amb Belfast, on formarà part de l’exposició Nens esquinçats per la guerra juntament amb arpilleres de la col·lecció Conflict Textiles i fotomuntatges pacifistes de Rob Fairmichael a la Biblioteca-Museu Linen Hall.

belfast20

A la inauguració han intervingut Roberta Bacic (Conflict Textiles) curadora de l’exposició, Rob Fairmichael (INNATE) i Mairead Corrigan-Maguire (Gent per la Pau) premi Nobel de la Pau:

“Hem de canviar de mentalitat, deixar d’invertir en la guerra i invertir en la humanitat. Hem d’aturar la política de destrucció, de dominació. És possible!”.

5 de març de 2017

Entrades relacionades

Deixa un comentari