Aula oberta i Esplai Borinot compartim cap de setmana!

Aula oberta i Esplai Borinot compartim cap de setmana!

Dissabte al matí ens hem llevat nerviosos però il·lusionats. Per alguns de nosaltres és la primera vegada que sortim de “colònies” i amb les motxilles preparades, cap a Llinars del Vallès!

Durant aquest cap de setmana hem fet un munt de coses divertides, la més sorprenent ha estat conèixer la Tortuga Kasiopea, una mare Tortuga que havia perdut els seus ous, estava molt trista i preocupada però nosaltres l’hem ajudat a trobar les seves tortuguetes.

Hem escollit un menú saludable per aquest cap de setmana i l’hem cuinat nosaltres mateixos, hem parat i desparat la taula i rentat els plats. Hem jugat, rigut i hem conegut nous amics d’altres esplais a les nostres estones lliures.

Finalment la tortuga Kasiopea ens ha dit que ens emportem les seves filletes cap a Sant Roc així tindran noves aventures i viuran amb nosaltres. Alguns de nosaltres ja els hi hem posat nom i tot!

Us deixem algunes de les opinions dels infants de l’Aula Oberta i l’Esplai Borinot:

Rosi: “El que més m’ha agradat de les colònies ha sigut trobar tortugues i jugar als gronxadors.”

José: “A mi m’agraden els cargols i no m’agrada quan els nens tracten malament els cargols i es barallen.”

Sara: “Mai havia vingut de colònies i m’ha agradat trobar les tortugues i la seva mare Kasiopea.”

Moha: “Han sigut divertides i quan hem tingut temps lliure m’ho he passat molt bé.”

Juan: “De colònies hem fet moltes coses molt guais, ens hem gronxat… a la nit hem fet discoteca, hem jugat i hem tret les llanternes, m’agrada molt venir de colònies!”

Ali: “El que més m’ha agradat de les colònies, quan hem dormit a la nit i els monitors ens han fent cançons a la nit i ens han explicat contes abans de dormir, el sopar no m’ha agradat una mica…”

29 de març de 2017

 

Entrades relacionades

Deixa un comentari