Aquest joves… faran tremolar l’Ateneu!!!

Aquest joves… faran tremolar l’Ateneu!!!

Joves corrents amunt i avall, sales decorades terroríficament i “zombies” expandint el pànic!!!
Què ha passat aquí?¿!

asf

El passat divendres 28 d’Octubre a l’Ateneu Sant Roc després de la tradicional festa de castanyada, els joves més veterans van acabar els últims detalls per començar la primera gimcana “zombie” de l’Ateneu on hi van participar els més menuts de joves.

Un joc vivencial on els mateixos joves han sigut els encarregats d’organitzar les proves, el maquillatge, l’ambientació de les sales, temporització i tot el que envolta la nit més terrorífica de l’any.

quin-ensurt

L’organització del joc es va dur a terme durant el mes d’octubre on els joves es van dividir per comissions responsabilitzant-se de les diferents tasques, encarregant-se de tenir tots els materials necessaris i preparant totes les sales de l’Ateneu.Aquí teniu l’opinió d’alguns dels organitzadors:

  • Me gustó mucho la noche de Hallowen Yo estaba disfrazado de alguien sangrando sin cara en la sala verda. Estava bé però era avorrit perquè estava sol i el pitjor és que no ens vam poder quedar a dormir. Hamid

Puedo decir que conseguimos lo que nos habíamos propuesto. Dimos todo de nosotros, en especial mucha imaginación a la hora de maquillarnos; te podías encontrar desde una enfermera pálida y sin vida hasta ciudadanos muertos de hambre. También pusimos todo nuestro esfuerzo a la hora de actuar como zombies, metiéndonos totalmente en el papel.
Fue una noche fantástica, tanto para los adolescentes como para jóvenes y adultos. Ángela

  • En el joc del Zombie survival vaig fer de zombie Z que era un dels més perillosos que hi havia. Pensava que als joves no els faria molta por però em vaig sorprendre quan vaig veure que alguns prejoves passaven molta por.
    En conclusió, l’experiència ha estat genial, m’ha agradat i m’agradaria repetir-ho. Khair-un-nisa

Cal destacar la il·lusió i iniciativa per part dels joves per dur a terme una nova experiència a l’Ateneu, després dels nervis previs a l’estrena del joc, podem dir que…. VA SER TOT UN EXIT! Tant pel número de joves (45) com per l’auto-organització que van fer i sobretot l’oportunitat de demostrar un cop més que amb aquests joves farem tremolar l’Ateneu Sant Roc!!!m

30 d’octubre de 2016

Entrades relacionades

Deixa un comentari