Amb bicicleta per la teva salut i la del planeta

Casc a punt, arrencada explosiva, 8 minuts de trajecte i es planta a la porta de l’Ateneu: avui la Sara ha arribat rapidíssima!

Baixa la bici per l’ascensor i, pedalant enèrgicament, la Marta creua Badalona en un tancar i obrir d’ulls, ha estat molt més fàcil que esperar l’autobús o el metro.

La Núria agafa el carril bici, sap el trajecte de memòria, aprofita per pensar les quatre idees que exposarà a la reunió. Com sempre, amb un somriure.

Amb determinació, el Roger entoma la pujada que sempre el treu de polleguera de camí a l’Ateneu; aquesta vegada, però, té els bessons molt més preparats i enfortits i pensa pedalar fins dalt de tot.

La Mireia i la Marta pedalen sense pressa: han quedat a mig camí per venir juntes a l’Ateneu i gaudeixen de la llibertat que els dona la bicicleta, amb la certesa que contribueixen a respirar un aire més net, reduint les emissions de CO₂.

 

La bicicleta és un mitjà de transport net, sa, còmode i senzill. És el mitjà de transport privat més respectuós amb el medi ambient, una alternativa als vehicles de combustió que millora la teva salut, optimitza el temps, contribueix al teu benestar emocional i la tonificació muscular, suposa un estalvi econòmic, allibera tensions i redueix l’estrès… Però sobretot ajuda a reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle.

A l’Ateneu hi ha persones que venen amb bicicleta cada dia, vols conèixer-les? Mira les següents fotografies i anima’t tu també a reduir la teva petjada ecològica. Pedala per la teva salut i el planeta!

 

Entrades relacionades

Deixa un comentari