Això ja s’acaba!!!

Això ja s’acaba!!!

Després de tot un mes veient-nos de dilluns a divendres per a realitzar diferents activitats tots plegats, avui s’acaba el Casal d’agost.

Aquest dies hem gaudit de piscines, sortides, activitats dins del centre… Hem volat fins a gairebé tocar els núvols al Salting de Badalona, ens hem emocionat veient “Inside out” al cinema, hem demostrat les nostres habilitats enfilant-nos pels arbres al bosc vertical, ens hem refrescat a Marineland amb les diferents atraccions aquàtiques, hem assaborit un especial dia ple d’activitats on els convidats eren les nostres famílies, ens hem embrutat i remullat a les gimcanes i hem dinat tots plegats a l’aire lliure.

Amb un conjunt d’emocions i de moments que mai oblidarem ens hem d’acomiadar d’aquest casal d’agost, on ens hem convertit en una petita gran família. Ara només ens queda esperar a que passi un any més i retrobar-nos el proper estiu! Per sort, durant aquest curs ens esperen moltes altres activitats a l’Ateneu on sabem de ben segur que també ens ho passarem molt bé i aprendrem un munt.

Moltes gràcies a tots els infants, a les famílies, als monitors i als voluntaris que han fet que aquest Casal d’agost hagi estat possible.

28 d’agost de 2015

Entrades relacionades

Deixa un comentari